Produse la reduceri
31-12-2017

Drona iDrone cu brate pliabile camera cu transmisie live pe smartphone si altitudine automata de la eMAG

Postat de: admin

   Dronele au castigat teren in ultimii ani in randul pasionatilor de gadgeturi, cu ele putand filma sau fotografia de la inaltime imagini incredibile sau pur si simplu o putem folosi pentru a ne destinde si a executa diverse scheme in zbor. Daca sunteti in cautarea unei drone de foarte buna calitate, va recomandam drona iDrone cu brate pliabile camera cu transmisie live pe smartphone si altitudine automata de la eMAG, acum la un super pret.

    Puteti controla acesta drona cu ajutorul telecomenzii sau cu ajutorul telefonului si de asemenea puteti obtine si transmite imaginile direct pe telefon prin Wi-Fi. Decolarea si aterizarea se face automat, doar prin apasarea unui buton si transportul acesteia se va face mult mai usor decat alte modele de drone, datorita picioruselor care se pliaza si astfel ocupa mai putin spatiu. Are o raza de actiune de 50 de metri, o baterie care se incarca in 60 de minute si asigura o autonomie de 7-8 minute si nu trebuie sa va faceti griji in privinta stabilitatii in aer, acesta drona fiind una foarte stabila si cand se afla in aer isi pastreaza altitudinea automat.

drona-idrone-cu-brate-pliabile-camera-cu-transmisie-live-pe-smartphone-si-altitudine-automata-2

Va recomandam si alte modele de drone la super preturi:

- Drona iDrone FY603 Smart camera wifi, altitudine automata, Negru;

- Drona Evolio iFly Range, negru;

- Drona Walkera X900 , Drona Profesionala din Carbon pentru camere DSLR , Parasuta protectie inclusa.

Hota decorativa rustica Pyramis NTAIR CHR118 de la eMAG
HoverBoard Lamborghini 8 Inch Golden de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)