Produse la reduceri
30-10-2017

Dulap 4 usi glisante cu oglinda Mondial Modella de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui dulap foarte incapator, dar care sa aiba in acelasi timp si un design foarte placut, dulap care se poate plasa in dormitor, pe hol sau in camera copilului, va recomanda dulapul cu 4 usi glisante cu oglinda Mondial Modella de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest dulap are 4 usi glisante cu oglinda in care puteti sa va admirati atunci cand probati anumite tinute si este foarte bine compartimentat: are 3 bare pentru haine, 6 rafturi si 2 sertare in care veti putea depozita foarte multe articole de imbracaminte. Livrarea se face in 4 pachete, iar montarea se va face de catre client cu ajutorul accesoriilor si schitei de asamblare pe care le veti gasi in pachete. Acest sifonier este realizat din PAL de 18 mm si are urmatoarele dimensiuni: inaltime 180 cm, latime 160 cm si adancime de 55 cm si o greutate totala de 142 de kg.

dulap-4-usi-glisante-cu-oglinda-mondial-modella-2

Va recomandam si alte modele de sifoniere si dulapuri la super preturi:

- Dulap 2 Usi, Wenge, 80 x 51 x 170 cm;

- Dulap cu 3 usi si 3 sertare Polo Modella, alb, pal 178 x 90 x 40,8 cm, 18 mm;

- Dulap cu usi glisante si oglinda CB, 200 x 216 x 58 cm, Wenge, D-02-20.

Panou radiant portabil Aurora Halos (1500W) de la eMAG
Banca de gradina EMY de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)