Produse la reduceri
27-02-2017

Dulap Birou Multifunctional Kring Eco de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru a amenaja o camera intr-un mod deosebit aveti nevoie de piese de mobilier originale, dar si utile. Dulapul birou multifunctional Kring Eco este interesant ca si design, rezistent si incapator. Dimesiunile acestuia sunt inaltime: 62 cm, latime: 30 cm, adancime: 121 cm si culoarea este maro. Dulapul este spatios si poate fi utilizat atat ca si birou cat si ca spatiu de depozitare pentru carti, documente si obiectele decorative preferate. Il puteti asorta foarte usor cu restul mobilei indiferent de spatiul unde il veti folosi, iar combinatiile de lemn cu metal suun moderne si chiar elegante.
   Are un o singura usa cu balamale rezistente, ocupa putin spatiu, este deosebit de versatil si este conceput intr-un stil modern. Raportul calitate/pret este avantajos, dulapul se monteaza usor rapid, iar de mutat il puteti muta fara probleme. Dulapul este confectionat din PAL, care se intretine fara complicatii, esenta lemnului este stejarul si per total acest mobilier este o investitie sigura.

Dulap Birou Multifunctional Kring Eco 2

Va recomandam si alte modele de sifoniere si dulapuri la super preturi:

- Dulap Adore Max Cu 3 Usi, 100x168x48 cm;

- Dulap Haine PRACTIC 3 usi 2 sertare, Bara Haine, Cires Carme, 180 x 120 x 50 cm;

- Dulap Kring Modern, 3 usi si 2 sertare, wenge.

-

Incaltaminte sport Mickey Mouse cu beculet de la eMAG
Geanta termoizolanta Canpol 69/001 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)