Produse la reduceri
25-07-2017

Dus bucal portabil Waterpik WP-450 de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru a avea dinti albi si sanatosi folosim periuta de dinti, pasta de dinti si uneori ata dentara, insa pe langa acestea mai putem folosi si dusul bucal. Va recomandam dus bucal portabil Waterpik WP-450 de la eMAG, ideal pentru cei carora nu le place sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale. Este foarte usor de transportat si se incarca exact ca un telefon mobil si poate fi folosit aproximativ 7 zile.

   Acest dus bucal poate fi folosit pentru a indeparta placa dentara si bacteriile dintre dinti si sub gingival, din zone unde periuta de dinti si ata dentara nu ajung si este de 3 ori mai eficient in indepartarea placii dentare din jurul bracketurilor. Rezervorul este foarte usor de curatat si nu necesita demontare, manerul este ergonomic ceea ce face aparatul foarte usor de manevrat, are 2 presiuni: una pentru gingii sensibile si a doua pentru curatare precisa si vine echipat cu un varf jet standard, varf ortodontic, varful Plaque seeker si curatator pentru limba.

 

dus-bucal-portabil-waterpik-wp-450

Va recomandam si alte modele de periute de dinti electrice si irigatoare la super preturi:

- Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Plus Cross Action, reincarcabila, curatare 2D, 1 program, 2 capete;

- Periuta de dinti electrica Oral-B Frozen pentru copii, reincarcabila, curatare 2D, 1 program, 1 capat, Roz/Albastru deschis;

- Irigator bucal Dr. Mayer WT5000, Profesional, Alb.

Scutece deschise pentru adulti TENA Slip Original Plus Unisex L 30 buc de la eMAG
Scaun pliant plaja Kring Siesta gravitatie zero cu tetiera de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)