Produse la reduceri
30-04-2018

Epilator SmoothSkin Bare IPL primul aparat de epilat cu numar nelimitat de impulsuri delicate de lumina de la eMAG

Postat de: admin

   Parul nedorit de pe corp este o problema delicata pentru multe persoane, epilatoarele cu IPL (lumina intens pulsata) fiind printre cele mai eficiente epilatoare care va ajuta sa scapati de acesta problema, insa daca doriti sa scapati de grija numarului limitat de impulsuri al epilatoarelor IPL, va recomandam epilatorul SmoothSkin Bare IPL primul aparat de epilat cu numar nelimitat de impulsuri delicate de lumina de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest aparat a fost premiat in 2017 la Beauty Awards si este primul aparat cu numar nelimitat de impulsuri si de asemenea aparatul cu cele mai rapide impulsuri, timpul dintre impulsuri fiind de 0,6 secunde. Acest aparat reduce cresterea parului in doar 4 saptamani, iar la folosire indelungata poate oferi chiar si epilare definitiva. Se poate folosi cu modul de alunecare si cu fluxuri de lumina pe tot corpul, epilarea fiind mult mai rapida fata de oricare alt epilator IPL de pe piata.

epilator-smoothskin-bare-ipl-primul-aparat-de-epilat-cu-numar-nelimitat-de-impulsuri-delicate-de-lumina-2

Va recomandam si alte modele de epilatoare la super preturi:

- Epilator Braun SE9-961V Wet&Dry SkinSpa Legs&Body, 40 de pensete, acumulator, 12 accesorii, Alb/Auriu;

- Epilator IPL Philips Lumea BRI956/00, Senzor Smartskin, utilizare cu sau fara fir, 250.000 impusuri, accesoriu fata, corp, axila si inghinal, Auriu/Alb;

- Aparat laser dioda cu 3 lungimi de unda, portabil, pentru epilare definitiva si rejuvenare faciala.

 

Coasa electrica Bosch ART 23 SL 280W 23cm de la eMAG
Casuta Mochtoys Garden House de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)