Produse la reduceri
22-07-2017

Fidget spinner Saint Toys cu lumini jucarie anti-stres de la eMAG

Postat de: admin

   Stresul pune stapanire pe tot mai multe persoane, de diferite varste, iar pentru a scapa de stres ne gasim anumite activitati sau jucarii interactive. O astfel de jucarie este si fidget spinner Saint Toys cu lumini jucarie anti-stres de la eMAG, o jucarie care poate elimina stresul, dar poate de asemenea sa dezvolte creativitatea si imaginatia oricui.

   Acest spinner este prevazut cu 9 leduri colorate care sunt pornite de un senzor de miscare, iar dupa cateva clipe de inactivitate acestea se opresc, deci nu exista un buton de on/off. Printre beneficiile acestui spinner putem enumera: reduce stresul, elibereaza anxietatea, ajuta la cresterea concentrarii. Puteti folosi acesta jucarie si atunci cand va plictisit, stati la coada undeva sau sunteti blocati in trafic si astfel veti reusi sa scapati de stresul acumulat. Deasemenea este un instrument util pentru persoane hiper-active si chiar pentru persoane ce sufera de ADHD si poate fi folosita de copii, dar si de catre adulti.

fidget-spinner-saint-toys-cu-lumini-jucarie-anti-stres-2

Va recomandam si alte modele de jucarii interactive la super preturi:

- Joc de indemanare, Kendama Knight – Grip Fade Blue;

- Titirez 4D L-Drago Gold 3013 cu lansator;

- Jucarie anti-stres spinner albastru, pentru copii si adulti.

Rucsac munte Maramont Circus 65+5 de la eMAG
Trotineta electrica Airwheel Z3 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

  1. [...] – Fidget spinner Saint Toys cu lumini V.2, jucarie anti-stres, rosu; [...]


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)