Produse la reduceri
30-03-2017

Fierastrau vertical Skil F0154581CL de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru a reusi sa faci tot ce ti-ai propus in domeniul lucrarilor interioare si de exterior, ai nevoie de un fierastrau pe langa multe alte unelete si scule. Fierastraul vertical Skil F0154581CL este puternic, rezistent si robust, are o putere de 710 W si vine dotat cu un set de 20 de panze. Aceasta unealta este compatibila cu toate panzele de ferastrau standarde, disponibile pentru pendulare (atat cu prindere in T cat si cu prindere in U). Pendularul Skil ofera o taiere rapida si precisa, datorita motorului de inalta performanta si celor cinci setari de traiectorie. Acest pendular are o capacitate maxima de taiere de 80 mm si lungimea cursei de 23 mm. Datorita functionarii cu viteza variabila, puteti alege viteza preferata, pentru rezultate optime.
   Fierastraul beneficiaza de toate functiile de care aveti nevoie, ca si spot luminos si suflanta pentru asigurare vizibilitatii clare a piesei prelucrate, si spatiul incorporat pentru depozitarea panzelor de rezerva. Spotul luminos practic si suflanta de praf, care se pot deconecta, daca e necesar, asigura vizibilitatea perfecta a obiectului muncii. Manerul moale reduce vibratiile si asigura un confort aditional, iar constructia foarte robusta a pendularului ofera o solutie ideala pentru cele mai diverse lucrari de decupare.

Fierastrau vertical Skil F0154581CL 2

Va recomandam si alte modele de scule electrice la super preturi:

- Masina de gaurit si insurubat cu acumulator NiCd Heinner CDR42N, 14.4 V, 1 Ah, 550 RPM, Mandrina 10 mm, Suport magnetic, 6 Biti, 6 Burghie;

- Polizor unghiular Mesterul Manole PRO-AG900, 900W, 125mm, 11000 RPM;

- Fierastrau pendular Steinhaus PRO-JS710, 710W, 3000 RPM + Sina de ghidaj, 2 lame, Cutie de plastic.

Sezlong reglabil Kring Bruxelles de la eMAG
Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)