Produse la reduceri
23-12-2017

Focar semineu electric incorporabil – 3D Dimplex Optiflame DF3020-EU cu sunet de la eMAG

Postat de: admin

   Daca doriti sa simtiti caldura unui semineu in casa dumneavoastra, dar nu aveti posibilitatea de a instala un semineu pe lemne care necesita si un cos adecvat, va recomandam focar semineu electric incorporabil – 3D Dimplex Optiflame DF3020-EU cu sunet de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest model se poate incorpora foarte usor si se remarca prin efectul realist al flacarii, un efect obtinut prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil, focul avand o culoare naturala si o miscare de asemenea foarte realista. Bustenii sunt de asemenea realizati din mulajul unor busteni arsi naturali si ofera un efect real. Aspectul de efect de caramida din interiorul semineului ofera si el un efect minunat, iar dispozitivul de sunet reda atmosfera placuta a lemnelor care ard in foc. Caldura emisa de acest semineu este de fapt identica cu cea a unei aeroterme, avand incorporat un purificator de aer pentru a filtra aerul din incapere.

focar-semineu-electric-incorporabil-3d-dimplex-optiflame-df3020-eu-cu-sunet-2

Va recomandam si alte modele de seminee electrice la super preturi:

- Semineu electric Marina /C, 2000 W;

- Semineu Porto Nuc – cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF2010-EU cu sunet;

- Focar semineu electric 3D Dimplex Opti-V Double cu sunet incorporat.

Cutie portbagaj G3 Hydra Light Grey 240l de la eMAG
Lanturi antiderapante Veriga Pro Compact 9mm 100 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)