Produse la reduceri
14-12-2017

Formula de lapte praf Kinder Organic Topfer 500 g de la 1 an de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei formule de lapte praf care sa ii ofere copilului dumnevoastra toate vitaminele si substantele nutritive de care are nevoie pentru o crestere armonioasa si sanatoasa, va recomandam formula de lapte praf Kinder Organic Topfer 500 g de la 1 an de la eMAG, acum la un super pret.

    Acesta formula este recomandata copiilor cu varsta de peste 1 an si contine minerale valoroase precum fierul, zincul si iodul, dar si vitamine esentiale procesului de crestere. Acizii grasi de inalta calitate- Omega-3 si Omega-6 – precum si continutul redus de proteine comparativ cu laptele de vaca fac ca Laptele praf bio Topfer Kinder sa fie o solutie optima pentru copilul care a implinit varsta de 1 an. Contine LC PUFA si bifidobacterii pentru o dezvoltare fizica si psihica armonioasa.

formula-de-lapte-praf-kinder-organic-topfer-500-g-de-la-1-an

Va recomandam si alte sortimente de lapte praf bebelusi la super preturi:

- Formula de lapte praf Bio 3, Topfer, 600 g, de la 10 luni;

- Lapte praf Nestle JUNIOR 1+, 700g, de la 1 an;

- Lapte praf Nestle NAN 1, 800g, 0-6 luni.

Set cutite cu suport Richardson Sheffield Artisan 15 Piese Negru de la eMAG
Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)