Produse la reduceri
17-02-2017

Fotoliu pentru masaj Beurer MC5000 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca iti doresti un produs deosebit, care sa iti ofere un real rasfat, atunci fotoliul pentru masaj Beurer MC5000 este cel mai indicat. Fotoliul are 3 programe automate de masaj: Relax, Refresh, Therapy, dar si 5 tipuri de masaj individual.
Acesta este prevazut cu 3 trepte de intensitate pentru masajul cu aer comprimat si 3 trepte de reglare a distantei capetelor de masaj. Puteti beneficia de masaj cu aer comprimat activabil separat pentru zona de sezut, a gambelor si a picioarelor si de masaj punctiform si partial in pozitie verticala, de relaxare.
   Spatarul si suportul pentru picioare au reglare automata si comutatorul manual este dotat cu un display mare, iluminat. Fotoliul are o putere de 200 W, iar suprafata este cu aspect de piele (PU lavabil). Beurer MC5000 este un fotoliu pentru masaj de lux, prezinta o functie de scanare automata a corpului dar si masaj pentru intregul corp, setabil individual.

Fotoliu pentru masaj Beurer MC5000 2

Va recomandam si alte modele de aparate de masaj la super preturi:

- Aparat masaj anticelulitic M240N, Medicura;

- Fotoliu pentru masaj shiatsu, Beurer, MC3800, Functie de scanare automata a corpului, 3 programe, Capacitate maxima 150 kg, Negru;

- Cadita de masaj pentru picioare Daga HM 2200. Putere: 80 W. Vibratii,bule, caldura infrarosu. Incalzire apa.Vibromasaj si hidromasaj picioare.

Incalzitor pentru biberon Philips-AVENT SCF355/00 de la eMAG
Pantofi sport Nike Free TR 6 Spectrum pentru femei de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)