Produse la reduceri
09-11-2017

Fotoliu rulant Otel Negru cu visiniu de la eMAG

Postat de: admin

   In momentul in care sanatatea iti joaca feste si ai nevoie de un fotoliu rulant, este bine sa alegi un produs cat mai calitativ si comod. Fotoliul rulant Ortocraft, din otel, One Size, este un dispozitiv medical ortopedic menit sa imbunatateasca mobilitatea persoanelor care nu se pot deplasa. Acesta este construit pe un cadru din otel pentru o rezitenta sporita, iar rotile din cauciuc plin va ofera durabilitate, confort si siguranta.
 
   Dispozitivul poate fi folosit cu succes in mai multe situatii: paralizie, amputatii ale membrelor inferioare, semiparalizie, mers ingreunat. Fotoliul va ofera cel mai bun raport pret/calitate si este pliabil, pentru a fi usor de transportat si depozitat. Acest fotoliu se manevreaza foarte usor, este destinat si pentru domni si pentru doamne, iar culoarea visinie ofera originalitate. Se poate folosi in interiorul casei, dar si in exterior, chiar si pe teren accidentat, fara a intampina nici un fel de problema.

fotoliu-rulant-otel-negru-cu-visiniu-2

Va recomandam si alte modele de dispozitive medicale la super preturi:

- Scaun cu toaleta, de camera Dr.Happy JL894L;

- Carja metalica cu sprijin pe antebrat;

- Organizator medicamente L, in Romana, saptamanal, de calitate.

-

Aparat de aromaterapie Beper 70.411 de la eMAG
Baby Monitor Audio Video Wireless Night Vision IR LED 2.5 inch Color Original iMK vB601™ de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)