Produse la reduceri
27-02-2018

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui frigider in care sa va mentineti in cele mai bune conditii alimentele pe care le consumati zilnic sau produsele congelate in zona congelatorului, va recomandam frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20DZM de la eMAG, acum la un super pret.

     Acest frigider este prevazut cu tehnologie NeoFrost, o combinatie intre sistemele Active Dual Cooling si No Frost care ofera o eficienta maxima de conservare cu un consum de energie foarte redus. Racirea se face prin ventilatie, independent in cele 2 compartimente. Active odour filter este un filtru de carbon care elimina mirosurile neplacute si in acelasi timp impiedica aparitia bacteriilor. Volumul total al acestui frigider este de 471 L, 103 litri la congelator si 368 litri la frigider. Face parte din clasa A+ din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum de 397 kWh/an. Frigiderul are 4 rafturi, 4 suporturi pe usa, compartiment pentru legume si fructe si dezghetarea se face automat.

frigider-cu-doua-usi-beko-rdne535e20dzm-2

Va recomandam si alte modele de frigidere si combine frigorifice la super preturi:

- Combina frigorifica Arctic AK60320+, 295 l, Clasa A+, H 185.3, Alb;

- Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP, Capacitate 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Alb;

- Side by side SMEG FA63X, Clasa A+, 616 litri, Latime 91 cm, total No Frost, inox.

Freza de zapada ALPINA AS 31 E - 1100W de la eMAG
Sistem Baby Safety cu monitorizare video si audio clear view IDL 63 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)