Produse la reduceri
20-07-2018

Frigider cu o usa Liebherr Premium KBes 4350 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui frigider care sa va pastreze in cele mai bune conditii alimentele pe care le comsumati zi de zi, un frigider cu finisaje deosebite si cu o eficienta energetica si de racire foarte buna, va recomandam frigiderul cu o usa Liebherr Premium KBes 4350 de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest frigider face parte dintr-o categorie de lux, este proiectat perfect pana la cel mai mic detaliu si cu siguranta va oferi si un design deosebit locului in care il veti amplasa. Are un volum net de 367 litri, o inaltime de 185 cm si face parte din clasa A+++ din punct de vedere al eficientei energetice. Este prevazut cu rafturi de sticla, 4 rafturi pe usa si 5 rafturi in interior, sertarele etanse BioFresh ofera o clima perfecta pentru a tine alimentele in cele mai bune condiitii pentru mai mult timp, iar sistemul telescopic va vor ajuta sa le manevrati foarte usor si sa le puteti inchide si deschide de cate ori doriti, fara sa va faceti griji ca acestea se vor deteriora.

frigider-cu-o-usa-liebherr-premium-kbes-4350

Va recomandam si alte modele de frigidere la super preturi:

- Frigider cu doua usi Beko RDSA310M20XP, 306 l, Clasa A+, H 175.4 cm, Safety Glass, XXL Bottle, Inox;

- Frigider cu o usa Star-Light FTTM-113AP, Capacitate 113 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Alb;

- Frigider Hendi Profi Line – cu 2 usi – 1300 lt.

Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118 de la eMAG
Trotineta electrica Freewheel Rider Trends Argintiu de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Libertatea de depresie – Radu Paraschivescu (recomandare) Aurul pisicii – Ioana Parvulescu (recomandare) Ochii Monei – Thomas Schlesser (recomandare) Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare)