Produse la reduceri
08-07-2017

Generator de curent portabil monofazat 3.0 kw GREENFIELD G-EC3800 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca doriti sa efectuati anumite lucrari in care folositi aparate electrice si sunteti intr-un loc unde nu puteti beneficia de curent electric, atunci cu siguranta veti fi nevoit sa apelati la un generator de curent. Va recomandam generatorul de curent portabil monofazat 3.0 kw GREENFIELD G-EC3800 de la eMAG, un generator montat pe un cadru metalic care il face usor de transportat, actionat de un motor termic pe benzina cu pornire manuala si este folosit la alimentarea echipamentelor electrice monofazate.

   Generatorul GREENFIELD G-EC3800 este prevazut cu un regulator automat de tensiune care controleaza tensiunea de iesire, mentinand cat mai constanta tensiunea mai ales in sarcina maxima. Pentru echipamente cu o alimentare mai pretentioasa se recomanda si utilizarea unui stabilizator de tensiune si de asemenea trebuie sa stiti ca iesirea este in curent continuu V/A-12V/8.3A.

generator-de-curent-portabil-monofazat-3-0-kw-greenfield-g-ec3800

Va recomandam si alte modele de generatoare electrice la super preturi:

- Generator Heinner VGEN002, 2KW, 230V;

- Generator de curent Senci SC-1250, 1000W, 230V – AVR inclus, motor benzina;

- Generator curent electric Stager GG 950DC, 2 timpi, 720 W.

Aparat pentru preparat inghetata Delonghi IC8500 de la eMAG
Saltea gonflabila Play center 7 in 1 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)