Produse la reduceri
22-12-2017

Glucometru PalmLab CODEFREE (fara calibrare)+ 10 teste + 10 lansete + auto-intepator de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui glucometru cu ajutorul caruia sa va testati glicemia si sa o puteti tine mereu sub control pentru a avea parte de clip minunate alaturi de cei dragi, va recomandam glucometru PalmLab CODEFREE (fara calibrare)+ 10 teste + 10 lansete + auto-intepator de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest model este foarte usor de utilizat si va poate oferi rezultatul in doar 7 secunde prin metoda de testare electro-chimica. Sistemul PalmLab are nevoie de o cantitate foarte mica de sange pe care testele o absorb prin capilaritate si astfel va ofera analiza corecta. Poate memora pana la 450 de rezultate, cu posibilitatea de a calcula automat 4 valori medii.

glucometru-palmlab-codefree-fara-calibrare-10-teste-10-lansete-auto-intepator-2

Va recomandam si alte modele de glucometre la super preturi:

- Glucometru CareSens N + 100 teste, testare rapida si precisa, nu necesita codare, Negru;

- Glucometru VivaChek Eco + 50 Teste VivaChek Eco;

- Pachet glucometru cu biosenzor, Medisana, MediTouch® 2 mmol/L /-/ 79034 si benzi testare glucoza Medisana MediTouch 2 (2 x 25 pcs).

Prelungitor cu tambur Bachmann 4 prize Schuko de la eMAG
Hidrofor 19L Steinhaus PRO-BOO19 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)