Produse la reduceri
24-02-2018

Gratar electric Star-Light EGH-2000SS 2000 W de la eMAG

Postat de: admin

    Daca sunteti in cautarea unui gratar electric cu ajutorul caruia sa preparati gratare delicioase la dumneavoastra in bucatarie, atunci cand vremea de afara nu va mai lasa sa faceti gratarul clasic, va recomandam gratarul electric Star-Light EGH-2000SS 2000 W de la eMAG, acum la un super pret.

     Acest gratar are o putere de 2000 W ceea ce il face sa ajunga la temperatura dorita intr-un timp foarte scurt, temperatura pe care o puteti regla cu termostatul reglabil. Placile antiaderente nu vor permite carnii sa se prinda de ele, astfel veti obtine o friptura delicioasa si veti putea de asemenea curata gratarul foarte usor. Grasimea scursa in timpul prepararii se va strange in 2 recipiente foarte usor de curatat, iar deschiderea la 180° va va ajuta sa preparati gratar pe ambele placi ale acestui aparat.

 gratar-electric-star-light-egh-2000ss-2000-w-2

Va recomandam si alte modele de gratare electrice la super preturi:

- Gratar electric Star-Light EGH-2000W, 2000 W, Termostat reglabil, Placi antiaderente, Negru/Inox;

- Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712D, 2000 W, 6 programe automate, Inox/Negru;

- Gratar electric, suprafata mixta, Beckers.

Scaun directorial Unic Spot ORION de la eMAG
Generator Stager GG 2800 Open frame Benzina 2kW Monofazat de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)