Produse la reduceri
07-05-2020

Gratar Gradina sau Picnic Romanesc Solid cu picioare demontabile 60x40cm Fix/Mobil de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui gratar pe care sa il folositi in gradina sau la picnic pentru a prepara fripturi delicioase, va recomandam gratarul de gradina sau picnic romanesc solid cu picioare demontabile 60x40cm Fix/Mobil de la eMAG, acum la un super pret.

    Gratarul de gradina traditional este produs in Romania, fiind realizat manual din tabla foarte rezistenta de 2 mm grosime si dispune de picioare demontabile. Inaltimea cuvei este de 10 cm. Inaltimea totala a gratarului montat este de 71cm, preparatele fiind foarte usor de manevrat in timpul gatitului. Picioarele fiind demontabile, acest gratar poate fi demontat si transportat cu usurinta la locul de picnic, ocupand spatiu foarte putin in portbagaj. Lateralele gratarului sunt prevazute cu gauri pentru tiraj, astfel incat jarul se mentine aprins pe toata durata gatitului.
Inainte de prima folosire, este obligatoriu ca gratarul sa fie ars prin realizarea focului in cuva fara a adauga preparatele culinare.

gratar-gradina-sau-picnic-romanesc-solid-cu-picioare-demontabile-60x40cm-fix-mobil2

Va recomandam si alte modele de gratare la super preturi:

- Gratar pe carbuni BBQ,86x35x83.5 cm, suprafata de gatit 50×24.5cm, rosu/negru;

- Gratar pe carbuni Kring, cu capac, 44x37x39 cm;

- Gratar carbune Dorado LANDMANN, suprafata de gatit 42×56 cm din FONTA emailata, Negru.

Set 2 scaune dining-bucatarie Kring Dublin Bej de la eMAG
Imprimanta laser monocrom Brother HL-1222WE A4 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)