Produse la reduceri
20-12-2017

Imprimanta 3D Accura Genius 3D de la eMAG

Postat de: admin

   Tehnologia a evoluat spectaculos in ultimii ani, venind mereu cu lucruri inovatoare si la care nu ne-am fi gandit acum cativa ani. Un astfel de exemplu o reprezinta imprimanta 3D, de aceea noi va recomandam imprimanta 3D Accura Genius 3D de la eMAG, acum la un super pret.

   Cu ajutorul acestei imprimante va puteti lasa imaginatia sa zburde si sa creati diverse obiecte: de la bijuterii la machete, de la mecanisme la materiale educationale. Are o viteza de printare de 120mm/s si o grosime a stratului de 60 de microni si de asemenea este prevazut cu un sistem inovator de filtrare a aerului SYNE, sistem care filtreaza atat mirosul cat, mai ales, particulele nocive care apar in procesul printarii.

imprimanta-3d-accura-genius-3d-2

Va recomandam si alte modele de imprimante 3D la super preturi:

- Imprimanta 3D UP Mini 2, Wifi, tehnologie FDM, filtru HEPA, touchscreen, PLA,ABS;

- Kit Imprimanta 3D Vertex Nano K8600 Velleman, Fir ABS/PLA/Nylon/HIPS 1.75mm, 80x80x75mm;

- Imprimanta 3D Ultimaker 3 Extended.

Jucarie de plus Mappy Fluffy Friend 95 cm Bruni de la eMAG
Scaun directorial US22 Space Negru de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)