Produse la reduceri
23-07-2017

Joc de indemanare Terra Pill Verde de la eMAG

Postat de: admin

   Jocurile de indemanare prind tot mai mult in randul tinerilor, dar si adultii se bucura de ele si se implica in rezolvarea lor. Daca sunteti pasionati de kendama, cu siguranta veti deveni pasionati si de jocul de indemanare Terra Pill Verde de la eMAG.

   Acest joc de indemanare a fost proiectat de campionul Alex Smith, care a reproiectat kendama si a obtinut acest Terra Pill care are forma ovala, nu are cupe, ea fiind prevazuta doar cu spike-ul. Acest model de pill iti va testa creativitatea si balansul in realizarea spike-ului perpetuu, este omologat pentru competitii, vine in pachet cu ata de rezerva, sticker si instructiuni de folosire, explicandu-se cateva din trick-urile care se pot realiza. Este recomandat copiilor cu varsta de peste 8 ani, are o greutate de 0,158 kg si se recomanda supravegherea copiilor in timpul manevrarii acestui pill pana acestia capata putina experienta.

joc-de-indemanare-terra-pill-verde

Va recomandam si alte modele de jocuri educative la super preturi:

- Kendama din Bambus Deluxe Verde, Joc de indemanare;

- Joc Recent Toys Gear Ball, 9 ani +;

- Cub Rubik, 6 fete colorate.

Fidget spinner Saint Toys clasic jucarie anti-stres albastru cu rulmenti negrii de la eMAG
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN Inverter 12000 BTU de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)