Produse la reduceri
18-06-2017

Jucarie M-Toys Primul meu joc de fotbal de la eMAG

Postat de: admin

   Jucaria M-Toys Primul meu joc de fotbal este un cadou minunat si potrivit pentru orice copil. Acest tip de jucarie dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi. M-Toys Primul meu joc de fotbal va oferi copilului dumneavoastra momente pline de distractie si veselie datorita functiilor sale, sunetelor si luminilor deosebit de atractive. Jucaria este multicolora, functioneaza cu 3 baterii de tip AA de 1.5v  si poate fi utilizata de copii cu varsta mai mare de 2 ani.
   Mingea cu care este dotata jucaria, este confectionata din plus, astfel nu exista nici un risc de ranire pentru copil. Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace stimuland astfel dezvoltarea individuala. Sunetele si luminile emise de jucarie starnesc curiozitatea copilului, iar acesta descopera noi moduri de a se juca. La un pret foarte bun, puteti cumpara o jucarie sigura, interesanta si amuzanta cu care copilul se poate juca si dezvolta armonios.

jucarie-m-toys-primul-meu-joc-de-fotbal-2

Va recomandam si alte modele de centre de activitati la super preturi:

- Centru de activitati bebelusi Mappy Toys Tonomatul educativ;

- Jucarie M-Toys Orga electronica cu scaunel;

- Masuta cu activitati 2 in 1 Vitamina G pentru copii cu maner transport si cuburi constructie.

 

Fierastrau sabie cu acumulator Bosch KEO de la eMAG
Tigaie cu inductie Tefal Ceramic Control 30 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)