Produse la reduceri
14-07-2017

Lada frigorifica portabila 22 litri/12V de la eMAG

Postat de: admin

   Lada frigorifica portabila 22 litri/12V de la eMAG este extrem de utila celor care doresc sa plece la drum lung cu masina si iti doresc sa aiba in permanenta bauturi reci si sa isi pastreze mancarea in cele mai bune conditii, dar este utila si celor care merg la iarba verde cu familia sau cu prietenii.

   Se poate alimenta la 12V introducand mufa cablului lazii frigorifice in priza brichetei masinii. Izolatia lazii este realizata din spuma poliuretanica, capacitatea este de 22 de litri, ceea ce va permite sa pastrati o cantitate destul de mare de bauturi sau mancare. Ventilatorul din interiorul lazii asigura o distribuitie uniforma a aerului in interior. Acest model se curata foarte usor, are un consum redus de energie si are o functionare silentioasa. Dimensiunile aceste lazi sunt: 40 x 39,5 x 23,5 cm, iar lungimea cablui este de 1.5 m.

lada-frigorifica-portabila-22-litri-12v

Va recomandam si alte articole camping la super preturi:

- Lada Frigorifica 40 Litri;

- Geanta izoterma Maxtar;

- Rucsac de munte Adventurer 5333 rosu.

Lanterna frontala Boruit RJ-3000 de la eMAG
Saltea gonflabila Lazy Bag de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)