Produse la reduceri
21-10-2017

Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei lazi frigorifice care sa va pastreze in cele mai bune bune conditii alimentele dumneavoastra congelate si sa va ofere si un consum de energie electrica foarte bun, va recomandam lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA de la eMAG, acum la un super pret.

   Acest model are o capacitate de 260 litri si clasa de eficienta energetica A+, va ofera astfel spatiu indeajuns pentru alimentele dumneavoastra si de asemenea un consum de energie foarte scazut. Puteti amplasa aceasta lada frigorifica chiar si intr-o anexa a casei, nu neaparat in bucatarie, datorita paravanului anti-condensare care previne condensul, permitand functionarea congelatorului intr-un mod fiabil, dar asigurand cel putin 10 grade Celsius in incapere. Zanussi ZFC26400WA are un sistem de anulare a vidului care se formeaza de obicei in lazile frigorifice si care impiedica deschiderea usoara a capacului, dar nu este cazul si la aceasta lada frigorifica.

lada-frigorifica-zanussi-zfc26400wa-2

Va recomandam si alte modele de lazi frigorifice la super preturi:

- Lada frigorifica Star-Light CFM-203AP, 203 l, Clasa A+, Alb;

- Lada frigorifica Arctic O30+, 298 l, Fast Freezing, Clasa A+, Alb;

- Lada frigorifica Beko HM130520, 298 l, Clasa A+, H 86, Alba.

Robinet Electric Digital DELIMANO INSTANT WATER de la eMAG
Aparat de vidat Gorenje VS110W de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)