Produse la reduceri
27-07-2017

Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca ai nevoie de o lampa UV, lampa 36 Watt cu ventilator si senzor este un produs foarte bun. Aceasta este o lampa pentru uz profesional, digitala, dotata cu ventilator si senzori de miscare. Datorita senzorilor de miscare in momentul introducerii mainii in interiorul lampii, neoanele se aprind automat. Lampa poate fi folosita in saloane sau pentru intretinerea personala a unghiilor si dispune de setari si afisaj in timp real.
    Temporizarea este reglabila si interiorul este complet oglindit pentru o uscare cat mai eficienta a gelurilor UV. Baza lampii  este detasabila, putand fi folosita cu usurinta si pentru picioare, iar suprafata aparatului este rezistenta la lacuri, geluri si acizi. Lampa este dotata cu 4 tuburi de 9 W, ventilator, oglinda interioara si capac de protectie pentru ochi. Acest produs este prevazut cu distantiere pentru degete in interiorul lampii si cu functia de setare digitala a timpului de uscare a Gelului UV pana la 180 secunde.

lampa-manichiura-uv-36-watt-cu-ventilator-si-senzor-4-neoane-l05-2

Va recomandam si alte modele de aparate pentru manichiura-pedichiura la super preturi:

- Lampa uv 36 W, Miley ,alba, 4 neoane;

- Statie pentru manichiura si pedichiura Beurer MP100, 20.000 RPM, viteza ajustabila, Alb;

- Trusa pentru manichiura si pedichiura BaByliss 8480E, 2 Viteze, 10 piese.

Cancellulite – Gel anti-celulita cu absorbtie rapida si extract de Ginkgo biloba si cofeina de la eMAG
Bicicleta Pegas Drumet 27.5″ cadru 19” Verde Neon de la Emag

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)