Produse la reduceri
05-12-2017

LEGO Juniors Cars3 Cursa Finala Florida 500 10745 de la eMAG

Postat de: admin

   Jocurile Lego au fost si sunt mereu apropiate de catre cei mici, dar si de catre parinti pentru ca le ofera copiilor lor posibilitatea de a-si dezvolta dexteritatea, imaginatia si le ofera clipe de distractie maxima, de aceea va recomandam LEGO Juniors Cars3 Cursa Finala Florida 500 10745 de la eMAG, acum la un super pret.

   Cu ajutorul acestui joc Lego, veti putea crea scenariul unei curse de masini ci doi actori principali: Fulger McQueen si Cruz Ramirez. Ii veti putea incarca in remorca si ii veti duce spre pista unde va avea loc cursa, Guido va fi langa standul de masini si va asista la toate pregatirile de dinaintea cursei. Condu-i pe Fulger, Cruz si Jackson Vartej la linia de start, apoi flutura steagul verde si priveste-i cum demareaza si participa la distractie.

lego-juniors-cars3-cursa-finala-florida-500-10745-2

Va recomandam si alte seturi de constructie Lego la super preturi:

- LEGO® City Police Urmarire de mare viteza 60138;

- LEGO® DUPLO® Tractor de fermă 10524;

- LEGO® Friends Casa Stephaniei 41314.

Masina de tocat Zelmer ZMM4280W de la eMAG
Joc fotbal de masa Kings Sport lemn 51 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)