Produse la reduceri
19-07-2017

Masa de calcat Vileda Premium Plus de la eMAG

Postat de: admin

   Daca ai nevoie de o masa de calcat pentru a face aceasta experienta mai comoda, poti alege masa de calcat Vileda Premium Plus pentru cele mai bune rezultate. Masa este prevazuta cu sistemul “Heat & Steam” si astfel calcatul devine perfect, iar timpul de calcare este redus semnificativ. Perforatia metalica a mesei permite aburului fierbinte sa ventileze hainele dumneavoastra si stratul metalic al husei reflecta caldura pentru haine calcate rapid si perfect, fara cute.
   Picioarele plate de sustinere ofera stabilitate si siguranta pe orice suprafata si husa cu impreimeu este elastica si perfect intinsa. Suprafata mesei este utila si permeabila la aburi iar sistemul “Click & stop” permite reglarea mesei de calcat la diferite inaltimi(70-96cm). Masa este prevazuta cu priza, suport fier de calcat, suport cablu si greutatea maxima admisa este de 20 kg. Este confectionata din metal, de culoare gri si dimensiunile sunt: 165 cm (L) × 46 cm (l) × 70-96 cm (h). Vileda Premium Plus ofera stabilitate, o suprafata mare pentru calcat, rezultate perfecte si rapide, totul la un pret accesibil.

masa-de-calcat-vileda-premium-plus-2

Va recomandam si alte modele de mese de calcat la super preturi:

- Masa de calcat Kring Iris, 34×110 cm;

- Masa de calcat Heinner Klass, 125×42 cm;

- Masa de calcat cu priza electrica si accesorii pentru fierul de calcat Perilla, 44 X 120 cm.

Crema cu protectie solara Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml de la eMAG
Geanta de plaja “Party” Donna albastra de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)