Produse la reduceri
12-02-2018

Masca De Sudura cu Cristale Lichide si Reglaj Automat de la eMAG

Postat de: admin

   Cei care lucreaza in domeniul constuctiilor sau a confectiilor metalice si se folosesc in fiecare zi sau destul de des cu aparate de sudura, stiu ca protectia ochilor este foarte importanta atunci ca se uita catre arcul electric, de aceea va recomandam masca de sudura cu Cristale Lichide si Reglaj Automat de la eMAG, acum la un super pret.

    Acesta masca este foarte usor de manevrat si de utilizat si va permite sa va folositi ambele maini atunci cand sudati. Ecranul de protectie al acestei masti este de tip LCD si trece de la deschis la inchis din momentul aparitiei arcului electric, cu ajutorul efectului fotoelectric. Poate fi folosita pentru a proteja ochii, fata si gatul impotriva luminii periculoase directe si indirecte a arcului electric si blocheaza eficient radiatiile ultraviolete si razele infrarosii.

masca-de-sudura-cu-cristale-lichide-si-reglaj-automat-2

Va recomandam si alte modele de echipamente de sudura la super preturi:

- Masca de sudura cu cristale lichide 9-13 DARK BLUE Intensiv;

- Manusi pentru sudura TIGER Most;

- Aparat de taiere cu plasma tip Invertor XTP 40 Parweld.

Casuta pentru copii Trufi Magic Crem de la eMAG
Set de pat cu imprimeu - 6 piese Heinner Home de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)