Produse la reduceri
04-02-2018

Masina de cusut computerizata Brother Innov-is 27SE de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei masini de cusut care sa va ajute sa creati diverse lenjerii sau sa o folositi pentru creatii vestimentare sau pur si simplu pentru diverse cusaturi pe care nu le puteti face cu mana, va recomandam masina de cusut computerizata Brother Innov-is 27SE de la eMAG, acum la un super pret.

   Acesta masina poate fi folosita de catre orice persoana, chiar daca sunteti incepatoare sau deja ati mai folosit o masina de cusut, deoarece este prevazuta cu 50 de cusaturi in memoria masinii si 5 tipuri de butoniere diferite. Setarile se fac foarte usor din meniul masinii, toate mesajele fiind afisate pe ecranul LCD si are cusaturi reglabile cu latimea intre 0-7mm si pasul intre 0-5 mm. Este prevazuta cu diverse accesorii, ceea ce o face foarte practica si o puteti utiliza pentru o gama larga de cusaturi, iar designul robust o face foarte stabila pe masa de lucru.

masina-de-cusut-computerizata-brother-innov-is-27se-2

Va recomandam si alte modele de masini de cusut la super preturi:

- Masina de cusut Toyota OEKAKI 50G, 50 programe, 800 rpm, Gri;

- Masina combinata Minerva Coverlock M5000PRO, 24 tipuri de cusatura, tensiune automata, 1300 rpm, Alb;

- Masina de brodat industriala Ricoma RCM-1501TC-7S, 1cap si 15 ace, suprafata maxim.

 

Dus Bucal portabil WATERPIK WP-462 NEGRU de la eMAG
Cafetiera auto PerfectCoffee 12V Dometic MC-01 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)