Produse la reduceri
22-06-2017

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 530 RE de la eMAG

Postat de: admin

   Daca ai nevoie de o masina de gaurit puternica si rezistenta, Bosch PSB 530 RE poate fi cea mai buna optiune. Aceasta masina se poate folosi extrem de confortabil datorita comutatorului integrat pentru functionare continua. Masina are o forma constructiva, compacta, cu softgrip, iar manevrabilitatea deosebita asigura un confort optim pentru utilizator si performante la nivel inalt. Greutatea este de doar 1,6 kg, motorul are o putere de 530 W si ghidajul nou pentru cablu, cu dispozitiv de suspendare, asigura o depozitare practica.
   Diametrul de gaurire in zidarie este de 10 mm si racordul pentru instalatie de aspirare a prafului este foarte util. Masina este dotata cu un comutator de functii insurubare/gaurire/gaurire cu percutie pentru lucrul adaptat la structura materialului. Bosch PSB 530 RE este prevazuta cu o mandrina cu coroana dintata pentru schimbarea simpla si sigura a accesoriilor. Prin intermediul comutatorului cu buton se face posibila reglarea fina a turatiei, de exemplu la gaurirea suprafetelor netede si la insurubarea de suruburi.

masina-de-gaurit-cu-percutie-bosch-psb-530-re-2

Va recomandam si alte modele de masini de gaurit si insurubat la super preturi:

- Masina de gaurit si insurubat Bosch PSR 10,8 LI, 10.8 V, 1,5 Ah, 1.100 RPM;

- Masina de gaurit cu percutie Steinhaus PRO-ID750, 750W, 2800 RPM, Mandrina rapida 13 mm, 9 Burghie incluse;

- Masina de gaurit si insurubat cu 2 acumulatori Li-Ion Steinhaus PRO-CD144-2, 14.4V, 1250 RPM, mandrina rapida 10mm, 13 accesorii, cutie din material plastic.

Sistem audio Sony MHCV11 de la eMAG
Sac de dormit tip mumie Coleman Biker de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)