Produse la reduceri
01-03-2017

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X de la eMAG

Postat de: admin

   O masina de spalat rufe cu tot cu uscator, este o adevarata bucurie pentru orice gospodina, de aceea va recomandam masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X, viteza de centrifugare 1400 RPM, capacitate de spalare 7 kg, capacitate de uscare 5 kg, clasa energetica Clasa A, 16 programe. Porniti masina cu o simpla apasare de buton, iar acesta va spala si va usca hainele dvs., acestea fiind gata de purtat imediat dupa spalare.

   O functie foarte importanta este Express Wash & Dry cu ajutorul careia veti reusi in doar 45 de minute sa spalati, sa uscati si sa puteti purta deja hainele puse in masina. Puteti de asemenea usca blugii la perfectie si culorile raman la fel de vii, iar programul pentru articolele sportive este perfect pentru spalarea echipamentului si a pantofilor dvs. de sport.

   Pentru o uscare perfecta nu trebuie sa va faceti griji de programul pe care trebuie sa il selectati deoarece tamburul este prevazut cu un senzor care monitorizeaza nivelul de umiditate si opreste functionarea acestuia atunci cand rufele dvs. sunt perfect uscate. Masinile prevazute cu un sistem de senzori cu niveluri multiple va seta programe diferite pentru haine care urmeaza sa fie calcate, cele care pot fi puse pe umerase si chiar pentru cele care pot fi puse direct in sertare fara a necesita calcare. Puteti seta timpul de uscare de la 30 la 180 de minute.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X 2

Va recomandam si alte modele de masini de spalat cu uscator la super preturi:

- Masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49, 9 kg spalare / 7kg uscare, clasa A, Alb;

- Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1476WD, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, 1400 RPM, Clasa B, Alb;

- Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3, Inverter Direct Drive, Spalare 8 kg/Uscare 4 kg, 1400 RPM, Clasa B, Alb.

 

Blugi rupti de dama cu talie inalta BSL de la eMAG
Kit tigara electronica Vipercig Ego W V2 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)