Produse la reduceri
22-11-2017

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 6th Sense Colours de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat care sa va ajute sa obtineti rufe curate si sa va curate cele mai dificile pete, dar in acelasi timp sa va asigure o eficienta sporita din punct de vedere energetic si al consumului de apa, va recomandam masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 6th Sense Colours de la eMAG, acum la un super pret.

     Whirlpool AWO/C6314 6th Sense Colours este o masina de spalat cu programe inteligente care va ajuta sa economisti resurse si astfel sa faceti economii consistente fara a faca insa rabat de la eficienta spalarii. Acest model detecteaza dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de pornirea ciclului, adapteaza cantitatea de apa la marimea exacta a incarcaturii, astfel timpul si energia necesare spalarii incarcaturii de rufe vor fi in concordanta cu incarcatura de rufe.

masina-de-spalat-rufe-whirlpool-awo-c6314-6th-sense-colours

Va recomandam si alte modele de masini de spalat rufe la super preturi:

- Masina de spalat rufe MIELE WMV963 WPS PWash&TDos XL Tronic Wifi A+++;

- Masina de spalat rufe Electrolux Professional semiprofesionala myPRO, 8 kg, clasa energetica A+++, 1400 rpm, 536G, 16 programe,incarcare frontala;

- Masina de spalat rufe slim Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb.

Casti Sony MDRV55 cu banda de la eMAG
Televizor LED Curbat Smart Samsung 49MU6202 123 cm 4K Ultra HD de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)