Produse la reduceri
11-06-2018

Masina de spalat vase ieftina Bosch SMS40E32EU de la eMAG

Postat de: admin

    Daca doriti sa uitati de grija spalarii vaselor atunci cand aveti musafiri si chiuveta se umple de vase murdare, dar si in zilele normale cand acestea sunt folosite doar de catre familia dumneavoastra, va recomandam masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU de la eMAG, acum la un super pret.

    Acesta masina de spalat vase are o capacitate de 12 seturi, este prevazuta cu 4 programe de spalare, este foarte eficienta din punct de vedere energetic fiind inclusa in clasa A+ si are o eficienta la la uscare clasa A. Este prevazuta cu protectie contra inundatiei, atunci cand apare vreun defect, apa se va pastra la interior. Puteti alege ca masina sa porneasca cu intarziere, la un interval de 3,6 sau 9 ore si de asemenea puteti folosi programul de incarcare la jumatate atunci cand nu aveti foarte multe vase de spalat. Are un consum anual de energie de 290 kW si un consum de apa de 3920 litri.

masina-de-spalat-vase-bosch-sms40e32eu-2

Va recomandam si alte modele de masini de spalat vase la super preturi:

- Masina de spalat vase Indesit DSR 15B1, 10 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb;

- Masina de spalat vase Indesit DFG15B10, 13 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb;

- Masina de spalat vase profesionala Whirlpool AGB 668/WP cu capota, 25 l, Inox.

Sezlong ieftin Kring Nevada Verde de la eMAG
Aragaz mixt ieftin Electrolux EKK52550OW de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)