Produse la reduceri
27-12-2017

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 de la eMAG

Postat de: admin

    Daca sunteti in cautarea unui ajutor in bucatarie atunci cand vine vorba de spalatul vaselor murdare, ajutor care sa va permita sa aveti mai mult timp la dispozitie pentru alte activitati sau pentru a petrece timp cu familia, va recomandam masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 de la eMAG, acum la un super pret.

    Acesta masina de spalat vase are o latime de doar 60 de cm si se poate incorpora perfect in orice blat, are o capacitate de 13 seturi si 6 programe de spalare si clasa de eficienta energetica A+. Este prevazut cu cos pentru tacamuri si are un program Eco 50° care va ajute sa faceti economie de apa si de energie electrica si optiunea de incarcare pe jumatate care economiseste resursele atunci cand o sarcina mica de spalat ocupa ambele spatii (inferior/superior).

masina-de-spalat-vase-incorporabila-whirlpool-wie-2b19-2

Va recomandam si alte modele de masini de spalat vase incorporabile la super preturi:

- Masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm;

- Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, LED, Optiune programare intarziata, 45 cm;

- Masina de spalat vase partial integrata MIELE G 4820 SCi CLST.

Incarcator wireless charging QI pentru Iphone 8 Iphone X Samsung de la eMAG
Centura de slabit Hot Shapers Practic HomeWork de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)