Produse la reduceri
09-05-2018

Masina de taiat gresie faianta granit Matrix SSCM 1200-920 de la eMAG

Postat de: admin

    Daca lucrati in domeniul consteuctiilor si a amenajarilor, cu siguranta va intalniti destul de des cu lucrari ce includ gresie, faianta sau granit si va doriti sa aveti la dispozitie o masina care sa taie usor aceste materiale, de aceea noi va recomandam masina de taiat gresie faianta granit Matrix SSCM 1200-920 de la eMAG, acum la un super pret.

    Acesta masina de taiat poate fi utilizata pentru taieturi precise ale tuturor tipuri de dale de beton, caldaram, marmura si dale de garnit si de asemenea caramizi si tigle in diverse forme si dimensiuni. Acesta masina poate fi fixata la un loc de munca, dar de asemenea poate fi mutata din loc in loc, datorita picioarelor foarte rezistente. Are o putere de 1200 W si poate atinge o viteza maxima de rotire de 2950 rpm, are diametru panza 200×25,4mm si poate taia la adancimi de pana la 35 cm. Pompa cu lichid de racire integrata asigura ca discul diamantat sa fie perfect racit tot timpul si asigura lucrul fara praf.

masina-de-taiat-gresie-faianta-granit-matrix-sscm-1200-920

Va recomandam si alte modele de masini si unelte de taiat gresie si faianta la super preturi:

- Masina de taiat gresie si faianta, aparat Profesional dispozitiv cu rulmeti 800 cm CORONA EXCLUSIVE;

- Masina de taiat gresie si faianta cu disc diamantat, FarTools TC180B, taiere uda;

- Masina de taiat gresie si faianta profesionala Masterpiuma 155P3.

Scutece ieftine nou nascuti Huggies Elite Soft 1 2-5 kg 164 buc de la eMAG
Olita muzicala ieftina 2 in1 Micul Urs Woojeon de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)