Produse la reduceri
06-11-2017

Max White Expert White Periuta de dinti + Creion pentru Albire de la eMAG

Postat de: admin

   Un zambet perfect inseamna dinti curati, sanatosi, dar si un alb stralucitor. In timp, smaltul dintilor se pateaza si trebuie sa avem grija de acest aspect, prin ingrijire si folosirea unor produse profesionale. Max White Expert White Periuta de dinti cu Creion pentru Albire este unul dintre cele mai bune produse pentru igiena dentara. Periuta de dinti Colgate 360° Max White Expert White vine impreuna cu un creion pentru albire pentru a obtine un zambet alb si stralucitor, rapid si simplu.

   Acest tip de periuta este conceput special pentru indepartarea petelor, cu peri de lustruire si insertii de cauciuc care ajuta la indepartarea petelor de la suprafata. Dupa folosirea periutei se aplica gelul de albire cu ajutorul creionului pentru albire incorporat, care se va pastra in interiorul periutei. Acest kit se poate folosi de catre adulti, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara in cazul utilizarii continue, conform indicatiilor, timp de 3 saptamani. Duritatea periutei este de tip medium, astfel incat dintii sa nu fie sensibilizati, manerul periutei este fix, iar setul este disponibil pe mai multe culori.

max-white-expert-white-periuta-de-dinti-creion-pentru-albire-2

Va recomandam si alte modele de periute de dinti clasice la super preturi:

- Periuta de dinti Oral-B Pro-Expert All In One, 1+1 Gratis;

- Periuta de dinti Aquafresh Standard Medium;

- Periuta de dinti Colgate 360 Surround, Albastru.

Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S de la eMAG
Difuzor pentru uleiuri esentiale Diffusair alb de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)