Produse la reduceri
07-02-2024

Miezul. Seria Demon Vol.5 – Peter V. Brett (recomandare)

Postat de: admin

Miezul. Seria Demon Vol.5” este recomandarea noastra din categoria “Romane Fantasy”.

Nimeni nu mai stie cand si cum a inceput totul. Nimeni nu-si mai aminteste prima noapte in care lumea a fost invadata de cohorte de demoni insetati de sange. Dupa secole in care oamenii au supravietuit in adaposturi, sub protectia glifelor, Jardir s-a autointitulat Izbavitorul si a pornit Sharak Ka, razboiul final impotriva demonilor. Dar, in lupta lor, Jardir si Arlen, Omul Pictat, starnesc ceva care ar putea aduce sfarsitul a tot ce iubesc. Arlen, Renna si Jardir pornesc intr-o cautare disperata si aproape lipsita de speranta in cele mai intunecate adancimi ale Raului. Condusi de Alagai Ka, printul demonilor pe care il tin captiv, se indreapta spre Miez, acolo unde Mama Demonilor e pe cale sa dea nastere unei noi armate inepuizabile.

Miezul. Seria Demon Vol.5 - Peter V. Brett

    Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Tronul de Cranii. Seria Demon Vol.4 - Peter V. Brett (recomandare)
Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare) Nu ma poti rani – David Goggins (recomandare)