Produse la reduceri
16-02-2017

Minge fitness Body Sculpture de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand incepi sa faci exercitii fizice esti tentat sa incerci tot felul de aparate sofisticate si echipamente. Poate nu stiai, dar o simpla minge de fitness poate face minuni pentru organismul nostru si pentru forma fizica. Mingea fitness Body Sculpture de 65 cm este foarte utila, rezistenta si are un raport pret/calitate excelent. Este creata din material PVC, are culoare albastra si este de un real ajutor in exercitiile fitness.
   Cu o astfel de minge poti avea parte de antrenamente adevarate, iti poti tonifia corpul si poti pierde in greutate. Mingea este excelenta pentru intarirea partilor inferioare si superioare ale corpului si reprezinta o investitie minima. Greutatea maxima pe care o suporta este de 250 kg, suprafata ei are o aderenta buna si garanteaza siguranta maxima. Mingea este adecvata pentru fitness sau exercitii de reabilitare si se poate folosi atat acasa cat si in salile de fitness sau centrele de reabilitare.

Va recomandam si alte articole fitness la super preturi:

- Set gantere Rovera 2X9.5KG;

- Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E, volanta 9 kg, greutate suportata 120 kg;

- Minge medicinala Solex, 4.54 kg.

Aspirator fara sac Dirt Devil gama Rebel de la eMAG
Banca multifunctionala Kondition SUB 006 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)