Produse la reduceri
26-11-2017

Moara macinat cereale stiuleti porumb si lucerna electrica ( 3 in 1 ) URAL Nr.4 de la eMAG

Postat de: admin

   La treburile din gospodarie este nevoie de ustensile puternice, compacte si rezistente. Moara de macinat cereale, stiuleti porumb si lucerna electrica URAL Nr.4 este unul dintre cele mai necesare produse pentru un gospodar adevarat. Aceasta este destinata prelucrarii de cereale boabe (grau, orz, secara) , macinarea stiuletilor de porumb si furaje tulpina (coceni, lucerna, paie lastari, vrejuri).

   Moara este construita integral din metal, are motor cu bobinaj din cupru si puterea de 3.5 kw, 3000 rot./min. Cuva, aparatorile si sitele sunt din metal de calitate, capacitatea de productie este 220 kg/h, iar clasa de izolare este F. Este dotata cu un butuc cu ciocanele pentru uruiala din boabe si stiuleti porumb intregi si un capac cu intrare cilindrica pentru stiuleti. Pentru cele mai bune rezultate aveti un butuc cu cutite pentru macinat tulpinoase (lucerna, coceni porumb) si un capac cu intrare patrata pentru lucerna. Produsul este prevazut si cu 4 site de rezerva cu diametrul gaurilor cuprins intre 2mm-5mm pentru faina si pentru uruiala.

moara-macinat-cereale-stiuleti-porumb-si-lucerna-electrica-3-in-1-ural-nr-4-2

Va recomandam si alte modele de mori electrice la super preturi:

- Batoza porumb ( masina de curatat boabe ) electrica MPN 40-90 motor 1500W, 3000Rpm , simpla, model 2017;

- Moara cu ciocanele UralMash , 3,5 kW, 3000rpm, 4 site, 250kg/h;

- Masina de facut peleti ( Granulator ) Micul Fermier SY-120, 2800 W, 150 Kg/h.

Lanterna cu lupa Convex pentru focalizare de la eMAG
Termometru Nokia SCT01 Hot spot Sensor de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)