Produse la reduceri
10-12-2017

Mop electric pentru pardoseli Allegro de la eMAG

Postat de: admin

   Curatenia se poate face mult mai usor daca achizitionati un mop electric care sa va ajute si care sa se poata folosi foarte usor. Mopul electric Allegro este un mop rezistent, de o inalta calitate si cu un pret foarte bun. Il puteti lasa sa lucreze cand sunteti acasa sau nu si el isi va face foarte bine treaba.

   Cu ajutorul sau veti strange si aduna orice urma de praf, par sau scame, lasand pardoseala curata, indiferent ca este vorba de parchet, gresia sau linoleum. Carpa de microfibra atrage murdaria ca un magnet si poate fi scuturata si chiar spalata la masina de spalat. Bila electrica se incarca la priza si ajuta mopul sa ajunga si in cele mai dificile colturi. Dimensiunile produsului confectionat din plastic sunt de D 20 x H 9 cm si acesta se foloseste in interiorul casei pentru cele mai bune rezultate.

mop-electric-pentru-pardoseli-allegro-2

Va recomandam si alte modele de maturi, mopuri si galeti la super preturi:

- Matura rotativa electrica Swivel Sweeper fara fir G6;

- Mop Vanora Easy Spray;

- Mop Triplu cu Rezervor Pulverizator, TriMop Spray X6, microfibra, 600 ml.

Patura electrica Mydomo QD-201 de la eMAG
Radio ceas Denver CRB-619 bluetooth Negru de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)