Produse la reduceri
25-07-2017

Motocoasa de umar Ruris 320C de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru a rezolva treburile din gradina repede si bine aveti nevoie de motocoasa de umar Ruris 320C. Acest produs este dotat cu un motor care dezvolta o putere de 1.6 CP si permite o utilizare intensa. Motocoasa poate fi folosita la cosit, amenjari peisagistice, folosirea in exploatatii forestiere. Datorita suportului de coarne Ruris PlussConfort, confortul utilizatorului creste in timpul explotarii.
   Efortul miscarii pendulare stanga-dreapta scade, iar harnasamentul DualBalance ofera o folosire mult mai simpla. Motorul respecta normele de poluare Euro 2 si constructia cilindrului permite pornirea motorului fara tragerea completa a sforii demaror. Alimentarea se face cu benzina, taierea se face cu lama, iar motorul are 2 timpi. Capacitatea cilindrica este de 0.55 l, diametrul este de 20 cm, lungimea este de 20 cm si greutarea este de 7.1 Kg.

motocoasa-de-umar-ruris-320c

Va recomandam si alte modele de motocoase la super preturi:

- Trimmer electric pentru gazon/iarba Einhell GC-ET 4530, 450W, 300 mm;

- Motocoasa de umar Uralmash, 5.7 Cp, 2 timpi, 254 mm, tambur cu fir si disc 3 cutite, ham;

- Motocoasa Makita EM2600U, motor 2 timpi benzina, 830 W.

Scaun pliant plaja Kring Siesta gravitatie zero cu tetiera de la eMAG
Centura slabire Power Systems PS-4001 SLIMMING BELT WT PRO lungimea 125 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)