Produse la reduceri
25-07-2017

Motocoasa de umar Ruris 320C de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru a rezolva treburile din gradina repede si bine aveti nevoie de motocoasa de umar Ruris 320C. Acest produs este dotat cu un motor care dezvolta o putere de 1.6 CP si permite o utilizare intensa. Motocoasa poate fi folosita la cosit, amenjari peisagistice, folosirea in exploatatii forestiere. Datorita suportului de coarne Ruris PlussConfort, confortul utilizatorului creste in timpul explotarii.
   Efortul miscarii pendulare stanga-dreapta scade, iar harnasamentul DualBalance ofera o folosire mult mai simpla. Motorul respecta normele de poluare Euro 2 si constructia cilindrului permite pornirea motorului fara tragerea completa a sforii demaror. Alimentarea se face cu benzina, taierea se face cu lama, iar motorul are 2 timpi. Capacitatea cilindrica este de 0.55 l, diametrul este de 20 cm, lungimea este de 20 cm si greutarea este de 7.1 Kg.

motocoasa-de-umar-ruris-320c

Va recomandam si alte modele de motocoase la super preturi:

- Trimmer electric pentru gazon/iarba Einhell GC-ET 4530, 450W, 300 mm;

- Motocoasa de umar Uralmash, 5.7 Cp, 2 timpi, 254 mm, tambur cu fir si disc 3 cutite, ham;

- Motocoasa Makita EM2600U, motor 2 timpi benzina, 830 W.

Scaun pliant plaja Kring Siesta gravitatie zero cu tetiera de la eMAG
Centura slabire Power Systems PS-4001 SLIMMING BELT WT PRO lungimea 125 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)