Produse la reduceri
13-12-2017

Mouse gaming wireless Logitech G903 LightSpeed de la eMAG

Postat de: admin

   Orice gamer care se respecta stie ca diferenta intr-un joc poate fi facuta de anumite detalii, iar unul dintre acestea poate fi reprezentat de mouse-ul pe care acestia il folosesc in timpul jocurilor, de aceea va recomandam mouse gaming wireless Logitech G903 LightSpeed de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest model este ales de catre multi jucatori de top, rata de raportare de 1 milisecunda si conexiunea wireless de 2.4 GHz face de multe ori diferenta. Este echipat cu cel mai bun senzor optic PMW3366 si a fost construit pentru o manevrabilitate maxima si pentru a nu obosi mana in timpul jocului, toate butoanele fiind amplasate foarte ergonomic. Se poate personaliza ambidextru, putand fi folosit de catre dreptaci sau de catre stangaci cu aceasi precizie si de asemenea se poate personaliza greutatea acestuia. Bateria se poate incarca si prin tehnologia fara fir si poate sa tina pana la 32 de ore de joc incontinuu.

mouse-gaming-wireless-logitech-g903-lightspeed-2

Va recomandam si alte modele de mouse la super preturi:

- Mouse gaming A+ KuaFu + Mouse Pad A+, Negru;

- Mouse wireless Hama AM-8000, Negru;

- Mouse optic ASUS WT425, 1600 dpi, USB, Negru.

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF de la eMAG
Tigaie Grill Aluminiu Heinner Marlene 28 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)