Produse la reduceri
09-08-2017

Ochelari cu Camera iUni SpyCam A1000 de la eMAG

Postat de: admin

   Ochelarii cu camera iUni SpyCam A1000 reprezinta un produs util pentru observatori, jurnalisti, turisti, alpinisti si iubitori de drumetii. Acesti ochelari cu camera spion HD nu au nevoie de cabluri externe si au durata de functionare o ora. Produsul ofera culori bogate si naturale, filmari video de inalta calitate si are un design flexibil si modern. Cu o rezolutie video inalta de 1280 x 1080, ochelarii ofera o calitate video excelenta in lumina puternica.
   Video-ul este stocat in format AVI si poate fi descarcat folosind cablul USB 2.0. Camera de 5 Mega Pixeli cu senzor CMOS asigura inregistrari clare, iar adaptorul de alimentare este de 5V DC/ 500mAh. Rezolutia video este de 1920 x 1080 si viteza de inregistrare Maxim 30 fps. Pachetul contine: ochelarii, cablu USB si laveta de curatat, iar conexiunea se face foarte simplu cu PC-ul/Laptop-ul, fara sa fie nevoie de driver.

ochelari-cu-camera-iuni-spycam-a1000-2

Va recomandam si alte modele de dispozitive spionaj la super preturi:

- Pix cu camera video spion;

- Reportofon Spion Ascuns Stick Memorie 4Gb cu Functie de Activare Vocala, 74 ore, Spy Expert;

- Ceas Spion , Foto, Video, Reportofon, 8 GB, Silicon.

Pavilion Kring 300x300x290 cm Albastru de la eMAG
Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)