Produse la reduceri
04-04-2017

Ochelari pentru condus Dunlop 14690BLK de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand sunteti la volan intr-o zi insorita, este posibil sa aveti unele probleme cu vizibilitatea din cauza soarelui, de aceea o pereche de ochelari pentru condus poate fi “salvarea” dumneavoastra. Va recomandam ochelari pentru condus Dunlop 14690BLK de la eMAG, o pereche de ochelari cu lentile negre si un design modern.

   Acesti ochelari au o protectie UVA de 100% si pot fi folositi pe langa condus si la ciclism sau drumetii. Au un desing sport, rame confortabile de 13 cm si sunt recomandati pentru orice fel de luminozitate, insa totusi trebuie evitat contactul direct catre soare. Vin impreuna cu o husa Dunlop in care puteti baga ochelarii atunci cand soarele intra in nori. Puteti curata acesti ochelari foarte usor, cu apa calduta si putin sapun, se sterg apoi cu o carpa curata si se lasa lentilele sa se usuce.

Ochelari pentru condus Dunlop 2

Va recomandam si alte modele de ochelari la super preturi:

- Ochelari de soare de dama Ray-Ban RB4207 601S9A 55;

- Ochelari de soare unisex Polaroid, P4213C A4X, Gri;

- Ochelari de soare tip aviator cu oglinda si rama argintie.

Saltea de joaca Bright Starts de la eMAG
Perna Adormo Essential Memory de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)