Produse la reduceri
23-11-2017

Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00 de la eMAG

Postat de: admin

   Aranjarea parului cat mai repede si cat mai frumos, poate reprezenta o adevarata provocare, iar ustensilele potrivite sunt destul de greu de ales. Oferta pentru ondulatoare este foarte variata, insa un model de calitate este ondulatorul automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00. Acesta este prevazut cu invelis ceramic protector cu infuzie de cheratina, selector de temperatura: 210°C, 190°C, si 170°C, dar si cu sistem de ondulare inteligenta.

   Cu ajutorul acestui ondulator, buclele fabuloase si rezistente sunt create prin simpla atingere a unui buton, cu doua ghidaje inteligente pentru ondulare, care se rotesc automat. In plus, Philips StyleCare Prestige este dotat cu cablu de alimentare cu articulatie, cârlig pentru depozitare si accesoriu de curatare pentru bara. Tehnologia de ondulare a parului permite obtinerea unor bucle extraordinare si de durata, la o setare de temperatura blanda. Forma curbata, feminina a camerei de ondulare confera confort la ondulare chiar si aproape pe scalp. Setarea de temperatura ridicata cu durata suplimentara pentru ondulare va modela buclele mai strans, iar setarea de temperatura scazuta cu durata mai scurta de ondulare este optima pentru parul care necesita protectie suplimentara.

ondulator-automat-philips-stylecare-prestige-bhb876-00-2

Va recomandam si alte modele de ondulatoare la super preturi:

- Ondulator automat Rowenta Expertise So Curl CF3710, 230 grade, 3 trepte de temperatura, Invelis ceramic si mineral de tourmalina, Rotire alternativa, Negru/Orange;

- Ondulator BaByliss Curl Secret C1200E + perie 775471, 23 °, Functie ionica, 2 trepte de temperatura, Reversibil, Argintiu;

- Ondulator Remington S8670, 5 accesorii, Invelis Ceramic, Negru.

Set de joaca Fisher-Price Deluxe - Aventurile lui Thomas in Gara Tidmouth de la eMAG
Cana Munchkin Miracle SP 12L+ de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)