Produse la reduceri
22-08-2017

Orga digitala Bontempi DJ cu 49 clape si amplificator de la eMAG

Postat de: admin

   Un cadou foarte potrivit il poate reprezenta o orga, iar orga digitala Bontempi DJ este potrivita si pentru fete si pentru baieti. Orga are 49 de clape cu: 100 sunete, 16 note polifonice, 32 de ritmuri si 32 melodii preinregistrate. Aceasta este dotata cu display LCD pentru vizualizarea functiilor curente, 6 stiluri DJ, ritmuri cu efecte speciale, sistem simplificat de invatare imediata, inregistrare si redare cantece.
   Pentru cele mai bune rezultate orga este prevazuta cu melodii demonstrative, efecte muzicale, control volum/ritm , 6 sunete de acompaniament, 6 butoane multifunctionale. Cu acest produs se realizeaza familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea abilitatilor sociale si cognitive, coordonarea miscarilor, dezvoltarea atentiei distributive. Produsul dispune de 100 de grupuri de note preinregistrate, amplificator 1.5W cu 2 canale, iesire pentru microfon. Dimensiunile produsului sunt: 68x24x6 si vine insotit de un stativ si un ghid muzical.

orga-digitala-bontempi-dj-cu-49-clape-si-amplificator-2

Va recomandam si alte modele de instrumente muzicale de jucarie la super preturi:

- Vioara clasica din lemn, 4/4;

- Chitara clasica din lemn;

- Set tobe de metal Bontempi, 4 piese.

Set scule 33 piese Steinhaus de la Emag
Fierastrau electric cu lant (drujba) Einhell GE-EC 2240 S de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)