Produse la reduceri
22-05-2018

Pachet covor incalzire in pardoseala C&F Technics 1500W termostat digital cu senzor de pardoseala inclus 10 m² de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru incalzirea casei sau a unei camere din aceasta si nu doriti sa apelati la un sistem clasic cum ar fi centrala termica, va recomandam pachet covor incalzire in pardoseala C&F Technics 1500W termostat digital cu senzor de pardoseala inclus 10 m² de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest covor poate acoperi o suprafata de pana la 10 m² si se poate monta foarte usor sub orice suprafata. Presul este de aproximativ 4 mm grosime si poate fi inclus intr-un strat de adeziv, fara nici o demolare sau macinare si se conecteaza foarte usor la un termostat care va sti mereu sa va ofere temperatura dorita tinand cont si de grosimea suprafetei sub care acest covor este montat.

pachet-covor-incalzire-in-pardoseala-cf-technics-1500w-termostat-digital-cu-senzor-de-pardoseala-inclus-10-m%c2%b2-2

Va recomandam si alte solutii de incalzire in pardoseala la super preturi:

- Kit covor incalzire in pardoseala INTACT HEATING 450W – 3mp cu termostat;

- Covoras electric pentru incalzire in pardoseala ceramica, ECOFLOOR, LDTS;

- Kit incalzire prin pardoseala 120 mp.

Fierastrau circular cu masa Einhell TC-TS 2025 U de la eMAG
Betoniera ieftina Pezal PBZ-201B 200 L 1050 W 230 V de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)