Produse la reduceri
02-02-2018

Pantofar 3 Usi Mare Cires 80 x 120 x 26 cm de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand doriti sa organizati un hol si nu va ganditi la problema papucilor care vor sta mereu impratiati in calea dumneavoastra, puteti apela oricand cu incredere la un dulap pentru pantofi, de aceea noi va recomandam pantofarul cu 3 usi mare cires 80 x 120 x 26 cm de la eMAG, acum la un super pret!

     Acest pantofar are o adancime de doar 26 de cm, ceea ce il face extrem de practic in orice tip de hol, oricat de ingust ar fi el. Este prevazut cu 3 usi cu cate 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, iar suportii metalici sunt extrem de rezistenti in timp. Este fabricat din pal melaminat cu grosimea de 16 mm, laterale si capac cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita la lovituri, iar in interiorul spatiului de depozitare gasim pal de 8 mm. Are picioruse din plastic la baza pantofarului cu rol de protectie impotrica zgarierii pardoselilor si latime de 80 de cm si inaltime de 120 cm.

pantofar-3-usi-mare-cires-80-x-120-x-26-cm-2

Va recomandam si alte modele de dulapuri pantofi la super preturi:

- Raft tip Organizator 30 Perechi Pantofi, Structura din Metal pentru Incaltaminte, culoare alb;

- Pantofar 5 usi cu oglinda 15 perechi de pantofi 1537;

- Pantofar, 3 compartimente,1 sertar, cafeniu, 80xH128 x 27 cm.

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15 de la eMAG
Jucarie SQUISHY cu revenire lenta - Turtila - hamburger de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)