Produse la reduceri
17-02-2017

Pantofi sport Nike Free TR 6 Spectrum pentru femei de la eMAG

Postat de: admin

   Nu poti face activitati fizice fara a avea un echipament potrivit si de calitate, iar pantofii pentru sport sunt deosebit de importanti. Daca iti doresti tot ce este mai bun trebuie sa achizitionezi pantofii sport Nike Free TR 6 Spectrum.
Acesti pantofi sunt creati pentru femei si reprezinta definitia flexibilitatii si a rezistentei in materie de incaltaminte sport. Datorita tehnologiei Free Tr. talpa este prevazuta cu santuri hexagonale ce permit piciorului sa se deplaseze in mod natural in orice directie.
   Elemente care certifica o calitate superioara sunt: emblemele reflectorizante, spuma injectata in talpa si plasa pentru ventilatie. Datorita inovatiei Flywire pantofii sunt dotati cu fire foarte rezistente de nailon, cuprinse intre un strat de Poliuretan TPU si unul textil. Piciorul este fixat si stabil in timpul miscarii, fara pericole de accidentari, iar senzatia este una de siguranta si confort. Nike Free TR 6 Spectrum sunt rezistenti, usori, au un design modern si merita toti banii investiti.

Pantofi sport Nike Free TR 6 Spectrum pentru femei 2

Va recomandam si alte modele de incaltaminte fitness la cele mai bune preturi:

- Incaltaminte Nike Studio Wrap 3 Pack pentru femei, Hot Lava/Platinum, 39;

- Pantofi sport Nike Reax Lightspeed II pentru barbati, Blue/Silver, 42;

- Pantofi sport Nike Free Train Versatility pentru barbati, Black/White, 43.

Fotoliu pentru masaj Beurer MC5000 de la eMAG
Masinuta electrica pentru copii cu telecomanda de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)