Produse la reduceri
13-11-2017

Papusa interactiva Zapf baby born de la eMAG

Postat de: admin

   In curand vom alerga prin magazine pentru a oferi copiilor cele mai frumoase si dorite cadouri. Pentru fetite, oferta este deosebit de generoasa, iar cele mai deosebite produse sunt papusile si accesoriile acestora. Papusa interactiva Zapf Baby Born este una dintre cele mai atrgatoare jucarii pentru fetite de peste 3 ani. Aceasta vine impreuna cu o multime de accesorii, asa ca jocul de rol mama-bebelusi poate incepe imediat.

   Papusa unica dispune de 8 functii realiste care pot fi redate fara baterii, astfel fiind incurajata functia de joc a fiecarui copil. Joaca de rol cu Baby Born stimuleaza imaginatia si s-a dovedit ca sprijina dezvoltarea abilitatilor sociale si valori, cum ar fi responsabilitatea, comunicarea si empatia. In colet veti gasi, pe langa papusa, o palarie, o farfurie cu lingura, un biberon si o olita. Cu o astfel de papusa, joaca va deveni mai interesanta, mai frumoasa si chiar mai educativa, atat pentru copil cat si pentru parinti. In plus, copilul dumneavostra se va bucura sa descopere o suzeta, o portie de terci de cereale, o bratara de prietenie pentru fetita si papusa ei, un certificat de nastere.

papusa-interactiva-zapf-baby-born-2

Va recomandam si alte modele de papusi la super preturi:

- Papusa Barbie on the move, fitness, complet mobila;

- Papusa Cicciobello Bua;

- Papusa cu 24 de tinute, 5 perechi de pantofi si alte accesorii.

Aeroterma ceramica de perete Tesy HL 280 WPTC de la Emag
Aparat de manichiura pedichiura Medisana MPS 85126 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)