Produse la reduceri
09-12-2017

Patura electrica Mia HK 1064 de la eMAG

Postat de: admin

   Iarna este aici si fiecare incearca sa gaseasca cele mai bune solutii pentru confort si caldura. Patura electrica Mia HK 1064 are dimensiunile de 180 x 130 cm si este confectionata din plus comfortabil, microfleece, moale si pufos. Produsul este dotat cu 6 nivele de temperatura, reglabile in mod individual si control electronic al temperaturii.

   Patura are un temporizator, programabil de pana la 12 ore, un cablu lung si detasabil, dar si husa detasabila si lavabila la 30 ° C. Cu aceasta patura puteti afla timpul ramas in ore si minute si puteti porni rapid caldura la nivelul 3, beneficiind si de oprire automata dupa cca. 6 ore. Toate functiile pot fi aplicate cu o simpla apasare a unui buton, in timp ce afisarea nivelului de incalzire are si o grafica suplimentara. Mia HK 1064 este prevazuta cu protectie la supraincalzire, afisare mare LCD si unitate de operare practica cu control manual, confortabil pentru a opera vertical sau orizontal.

patura-electrica-mia-hk-1064-2

Va recomandam si alte modele de incalzitoare corporale la super preturi:

- Manusi cu incalzire electrica Daga marimea M. 3,7 V, 3.5W. impermeabile, autonomie acumulator 4 ore, incarcator;

- Perna electrica Daga E 322 Textil Basic,100 W, 4 temperaturi, incalzire rapida, oprire automata dupa 8 ore, husa protectie, autotest luminos;

- Pad incalzitor pectoral – dorsal – toracic Daga FX NCD – 3780, 100W, 3 trepte de putere, finisaj textil, incalzire rapida 5 min, auto-oprire dupa 90 min. Dimensiuni: 63 x 39 cm.

Cub din Lemn cu Multiple Activitati - Sun Baby de la eMAG
Scaun dining Kring Dublin Mov de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)