Produse la reduceri
02-06-2018

Pavilion Kring Summer Pole 3 x 3 m de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui pavilion pentru gradina pe care sa il folositi pe timpul verii pentru a va feri razele arzatoare ale soarelui atunci cand stati la masa impreuna cu prietenii sau in momente de relaxare, va recomandam pavilion Kring Summer Pole 3 x 3 m de la eMAG, acum la un super pret.

   Acest pavilion este realizat din materiale de foarte buna calitate si va va proteja de intemperiile vremii. Acest model are o lungime de 3 metri si latime tot de 3 metri si este realizat din bare de fixare principale din aluminiu cu tuburi de o grosime de 80 mm. Barele laterale din aluminiu de 60 x 2 mm, barile de fixare din partea de sus sunt din otel 16x26mm, invelitoarea este poliester de 180 g in timp ce textilul lateral este dintr-un poliester de 160, fiind prevazut si cu o plasa de tantari de culoare bej.

pavilion-kring-summer-pole-3-x-3-m

Va recomandam si alte modele de umbrele si pavilioane gradina la super preturi:

- Pavilion metallic 3x3x2,5 acoperis polyester verde 140 gmp cu 2 pereti laterali dungi alb verde;

- Umbrela de plaja Kring, Verde;

- Copertina 3,8 X 3 M.

Cort evenimente 5x10m Economy alb de la eMAG
Bucatarie Klein Premier Miele de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare) La inaltime – Liz Tomforde (recomandare) Tatuatorul de la Auschwitz – Heather Morris (recomandare)